Сребърни бижута - по-добрият избор!

Сребърните бижута – любим аксесоар на дамите

Представителките на нежния пол винаги са се възхищавали на накитите и са искали още и още. Ето защо изработката на бижута се е развивала непрекъснато през годините, като бижутерите са се стремели да измислят иновации в дизайна, големината и стиловете, за да успеят да задоволят нуждите за разхубавяване на дамите.

Накитите от скъпоценни камъни и благородни метали са лукс, който малцина могат да си позволят. Цената на среброто обаче е достъпна и всеки господин би могъл да зарадва любимата си жена като й подари такова бижу, без значение дали има повод или не. Този жест със сигурност ще я зарадва и тя ще си го спомня дълго време.

Среброто отдавна се употребява за направата на аксесоари, но като цяло е доста меко и затова чистият метал почти не влиза в състава на накитите. Среброто с чистота 925 има необходимите физични свойства като издръжливост на огъване и от него могат да се правят сребърни бижута с разнообразен дизайн. Друг голям плюс е, че металът може да бъде покрит с родий или злато, като по така накитите придобиват уникален вид.
Голяма част от магазините буквално са залети от сребърни бижута и колекциите от артикули са безбройни, като включват сребърни пръстени, гривни, обеци, гердани и медалиони. Сред най-търсените накити са сребърните пръстени с декорация от цирконий, които трудно биха могли да се различат от тези с диаманти, което ги прави любим аксесоар на дамите. Също така много представителки на нежния пол си падат по сребърни бижута, съчетани с друг благороден метал, например платина, в допълнение с прелестен скъпоценен камък.

Въпреки че са по-евтини от златните, сребърните бижута са част от аксесоарите на много звезди и хора от елита. Освен това украшенията от сребро все по-често се взимат не за лично ползване, а за подарък на любим човек. Клиентите осъзнават тяхната хубост и изящество и радват с тях както половинките си, така и скъпите си роднини.

Етикети: ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

Сребърни бижута – обеци, гривни, пръстени