Сребърни бижута - по-добрият избор!

Отчаяната съпруга и нейните бижута

Жанета беше съвсем обикновена жена.
Сама се определяше като отчаяна съпруга и често се смееше със съседки на тази шега.
Тя беше склонна да прави сравнения с останалите, но само в полза на това колко нормално е семейството й.
Колкото и да беше романтична като момиче с течение на времето бракът й с Коста притъпи тези пориви. Тя се превърна в добра домакиня и майка без твърде големи очаквания от живота.
Когато някоя съседка или позната се хвалеше с подарък от съпруга си, Жанета се успокояваше с това, че Коста може да не й прави подаръци, но има жени с агресивни мъже, които с години търпят побоища. Нейният поне беше кротък и даже рядко пиеше.

Съпругът й не беше стиснат, той винаги я насърчаваше да си купи сама нещо за годишнината, защото той трудно би й избрал сам.
Жанета беше възпитана скромно и харесваше евтини бижута, няма как да се затрупваш със злато без първо да помислиш дали децата си имат всичко.
С Коста живота беше спокоен и скучен, времето просто си минаваше. Всякаш твърде скоро двете деца пораснаха и се изнесоха от апартамента на семейството.
Тогава дойде тишината и самотата, нямаше за какво толкова да си говорят, но след 22 години заедно се бяха научили добре да си мълчат.

Съседният апартамент го наследи нов съсед. Той беше вдовец с големи деца и заживя там сам.
Жанета като добра съседка му направи пандишпанов сладкиш за добре дошъл в блока. Скоро след това той я помоли за съвет и тя му помогна да си почисти по-добре килима.
Един ден той я изчака пред вратата и й поднесе чифт красиви обеци за благодарност. Те бяха съвсем евтини бижута и вероятно му бе отнело 5 минути да ги поръча от сайт, но тя се трогна до сълзи от жеста.

За повече от 20 години заедно Коста й беше подарил само златната халка и два букета карамфили като роди децата.
Тогава тази отчаяна съпруга погледна вдовеца през сълзи и се влюби. Като хлапачка на 15, която се впечатлява от дрънкулки, тя в този моменти си изгуби разума.
Събра си багажа и се изнесе още същия ден от идеално почистеното им жилище.

Етикети: , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

Сребърни бижута – обеци, гривни, пръстени