Сребърни бижута - по-добрият избор!

Евтини бижута спасяват годишнината

Заедно сте от доста години и ти улисан в ежедневие, работа, деца и подобни неща забрави годишнината ви?

Да, вярно, че тя е една от трите, които имате през годината, но жена ти все пак държи на нея и отбелязването й.

Сега няма време и възможност за реакция с голям букет цветя или вечеря в хубав и романтичен ресторант. Трябва ти спешен план за действие преди да е станало твърде късно и да го закъсаш сериозно. Сега си осъзнал коя дата е и нямаш даже дребен подарък за любимата, но не губи надежда и действай бързо. При първа възможност (без тя да те види, разбира се) седни на компютъра, влез в http://tvoetobiju.com/ и й избери нещо красиво от там.

бижу за подарък

Цените на бижутата са повече от добри, но ти не се стискай излишно. Поръчай й красиво бижу с кристали Сваровски или нещо друго, което си сигурен, че тя ще хареса. Не се притеснявай, че подаръкът идва с ден-два закъснение, така се запазва елемент на изненада за нея, а и винаги можеш да оправдаеш своето забавяне с доставката и това, че си забравил годишнината да остане незабелязано. Стойността на бижуто не е от голямо значение, помни, че при жените са важни жестовете и то поднесените с подходящи думи към тях.

Мъжете не са толкова сантиментални, но жените обичайно забелязват дребни детайли и постъпки, впечатляват се или се сърдят дълго, когато се почувстват пренебрегнати. Замажи грешката по този елегантен начин и няма да съжалиш, че си похарчил малко пари за хубаво колие или ефектна гривна и това те е спасило.

Представи си каква би била изненадата твоята любима да получи пратка с нежно бижу без да подозира докато е в службата или у дома. Закъсняла вечеря или букет със сигурност няма как да имат подобен магнетичен ефект върху нея както подарък неочаквано бижу.

Семейното щастие зависи от дребните неща и понякога малки жестове като евтини бижута не просто спасяват нещата, а осигуряват траен мир и любов в семейството.

Етикети: , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

Сребърни бижута – обеци, гривни, пръстени