Сребърни бижута - по-добрият избор!

Бижута от Италия- всичко за тях!

Италия се е прославила като държава на изкуството и красотата, най-вече при бижутата. Някой от най-красивите модели бижута се изработват точно в Италия. Тенденцията при италианците обаче е, бижутата да са полирани и да лъщят максимално и да няма почти никакви модели, който да са матирани, като добавим и към тях инкрустацията с диаманти, това вдига цената още по-високо.

Евтини бижута онлайн от TvoetoBiju.com

Тенденция са и златата с няколко цвята — червено, бяло и жълто, да бъдат комбинирани във всякакви форми. Цветовете в самите бижута идват както от скъпоценните камъни, който ги красят, така и от емайла на метала.

За да покажат колко скъпи могат да бъдат бижутата от Италия, дизайнерите решават да направят бижутата си безбожно скъпи, като цената на едно от тях може да достигне заплатата ви за около 10 години плюс новогодишните бонуси. Когато стане дума за огърлици, италианците обичат да слагат по един или дори три реда от тях, като, за да не си мислите, че ще носите на врата си само топчета, добавят диаманти, рубини или сапфири. Нещо, което определено да добави още блясък към врата ви и да платите още повече за него. Но няма как, щом искате повече блясък, трябва и да си плащате добре.

евтини италиански бижута

Не използват перлите обаче, само за огърлици. Те ги ползват за доста неща и ги поставят в доста бижута, под различни форми — в центъра на цвете на пръстен или гривна с няколко цветя, части от различни висулки и прочие.

Не се щадят и при модата с животинките. Нищо чудно да поставят някое диамантче в окото на слон или рибка, която се намира на прекрасно перлено колие на врата ви. Но какво е еднаквото при всички италиански бижута? Те са скъпи и направени от скъпи материали и нещо, което не ви споменахме до сега — много от тях са ръчна изработка. Това добавя още по-голяма стойност към цената им. Колкото по-скъпи материали са ползвани при изработката им, която е ръчна, толкова повече умения има майстора и това вдига и качеството и цената. Но все пак знаете, че купувате нещо изработено от ръцете на местен майстор, а не поредното вносно бижу от чужбина.

гривна произведена в Италия

Формите, изработката и материалите също са много характерни за тяхното изкуство и много от компаниите правят бижутата си на ръка.

Трябва да съберете доста голяма сума, за да можете да си купите дори един пръстен от Италия, още повече ако е от Милано. Всеки знае, че това е изключително голям моден център, а бижутата също са част от модата. Но разбира се има и бижута с италиански дизайн в България и навсякъде по света. Част от тях също са съставени от качествени материали, вярно не са произведени в Италия, но пък изглеждат добре и едва ли някой може да направи чак такава разлика. Не е толкова важно колко струва едно бижу, а по-скоро е от значение то да Ви носи приятни емоции и усмивки!

Етикети: , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

Сребърни бижута – обеци, гривни, пръстени