Сребърни бижута - по-добрият избор!

Бижута според любимия цвят

Според унгарски учени, когато избираме бижута е добре да го правим според това какъв е любимият ни цвят. На психологическа основа това е много важно, защото както знаем цветовете могат да предизвикат редица емоции и асоциации в нашето подсъзнание. Не случайно сме съветвани да носим определен цвят дреха, да декорираме дома или офиса си в тоновете, които ще ни донесат оптимистично мислене. Бижутата не правят изключение. Ето как действат и какво казват цветовете на  определени камъни, вградени в стилни бижута.

Белият камък на вашите бижута говори за голямо въображение и вашите настроения да изпадате в крайности.

Червените камъни говорят за вашата лидерска природа. Освен това много бързо избухвате, палите от раз, но пък и бързо ви минава. Засилите качествата си с рубини, корали и др.

Розови камъни говорят за вашата мечтателна натура, ето защо и много полезни ще са ви нежнолилавият аметист, а кехлибара ще стимулира вашата умствена дейност.

Ако обичате син цвят, то значи вие сте приключенец по природа. Заложете и на сините камъни във вашите бижута, те ще развият творческата ви енергия.

Сивите камъни даряват на любителите на този цвят възможност да решат всеки проблем.

Зелените камъни говорят какъв инат ги носи в момента. Дори и да грешите, захванете ли се с нещо, не се отказвате. Носете малки зелени камъни – те ще успокоят нервите ви.

Любителите на жълтият цвят и този род камъни са творчески натури, а в същото време успяват да концентрират своята енергия и да я насочат само в една посока – правилната.

Хората, харесващи лилаво са необикновени личности, притежават огромен интелектуален потенциал, и винаги ще ви изненадат със стремеж към всичко странно. Носете този цвят камъни, за да запазите своята натура и стремеж.

Черно – готови сте винаги за борба, независимо дали се налага, или не. Докрай отстоявате решенията си и избухвате без повод.

Етикети: , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

Сребърни бижута – обеци, гривни, пръстени